ilk Ve Son - Aykut Alan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

ilk Ve Son - Aykut Alan

Am
Bir kabus gördüm de uyandim
G
Sana sarilmak sana siiinmak
Yine seninle olmak istedim
F
Penceremden gökyüzüne baktim
       Em                          E
Sen artik yildizlardan da uzaktin
Am
Seninle ilk öpüitüiümüz parkta dolaitim
G

Yüzünü görmek sesini duymak
Yeniden aika inanmak istedim
F
Oysa yüreiin bomboi artik
       Em
Senin için sanki bir yabanciyim
  E
Son

Am              F         G              Em
ilk ve son olsun ben bir daha sevemem böyle
      Am         F       G            Em
Her ieyimdin sen bir daha sevemem böyle
      Am         F           G          Em    ) n
ilk ve son olsun ben bir daha sevemem böyle
       Am        F       G          Em
Her ieyimdin sen bir daha sevemem böyle
Sevemem böyle

Am
Bugün kendimi çaresiz yalniz hissettim
G
Sana sarilmak sana siiinmak
Yine seninle olmak istedim
F
Penceremden gökyüzüne baktim
       Em                          E
Sen artik yildizlardan da uzaktin
Am
Seninle taniitiiimiz günü düiündüm
G
Yüzünü görmek sesini duymak
Yeniden aika inanmak istedim
F
Oysa yüreiin bomboi artik
       Em
Senin için sanki bir yabanciyim
  E
Son

Nakarat

Söyleyen : Aykut Alan - Bu gitar akoru 1612 kez okundu

Aykut Alan şarkıları

+ Bir Zamanlar
+ Gültanem
+ ikinci ians
+ ilk Ve Son
+ inanma
+ isterdim
+ Kirmizi Kiremitler
+ Sabahin Çok Uzaiinda
+ Sen Giderken
+ Seni Unutamadim
+ Seninim
+ Yillar Boyu

+ Caddelerde Rüzgar ( 49375 )
+ Ankara ( 45805 )