iiir - Aydilge - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iiir - Aydilge

Dm
Ben bir iiir yazarim

Sen uykuna dalarsin
Am      E           Am
Ben bir ah sessiz çiiliiim

Dm          Am           E
Sade sessiz olsun gönlüm ay ay ay
       Am     A
Ay olsun kimsesiz
Dm           Am             E          Am
Sade sessiz olsun gönlüm ay ay ay ay olsun

Dm           Am
Keike ben de gülsem gülsem
E          Am
Sen de benle ah
Dm                    Am
Kin mi, kin mi, söyle kin mi, kin mi
E            Am
Sevgimizi öldüren

      G           Dm Am
     (Hayir, hayir, hayir
   2X(e      F Am
     (Kin mi öldüren

E             F  Am
Kin mi kin mi öldüren

Dm               Am
Zaman ilaç deiil zaman çürütücü
E                   Am
Gülmek, gülmek mümkün mü
Dm           Am
Gülümsemeler sarsar benim
E              Am
Kirli kirli yüzümü

      G           Dm  Am
     (Hayir, hayir, hayir
   2X(e    F Am
     (Kirli yüzümü

Dm               Am
Zaman ilaç deiil zaman çürütücü
E                 Am
Gülmek, gülmek mümkün mü

Söyleyen : Aydilge - Bu gitar akoru 1651 kez okundu

Aydilge şarkıları

+ Ay Aynamdir
+ Bu Gece Ben Ay
+ Çal
+ iiir
+ Postmodern Aik
+ Yalniz Deiilsin
+ Yaniyor