Postmodern Aik - Aydilge - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Postmodern Aik - Aydilge

      Fm                 Cm
     (Dii yüzümü soysan, iç yüzümü bulsan
     (G#        Fm     G        Cm
     (Kariimada koysan iaiirmaz miyim
  2X (fm                Cm
     (Sirlarimi soysan, gizlerimi bulsan
     (G#        Fm       G         Cm
     (Sonrada sikilirsan kirilmaz miyim

      Eb                 Bb
     (Postmodern aikmii, sürmesi zormui
  2X (gm                 Bb
     (Benliiim benliiini çok zora sokmui

Fm                 Cm
Dii yüzümü soysan, iç yüzümü bulsan
G#        Fm     G        Cm
Kariimada koysan iaiirmaz miyim
Fm                Cm
Sirlarimi soysan, gizlerimi bulsan
G#        Fm       G         Cm
Sonrada sikilirsan kirilmaz miyim

Cm   Bb  G#   G
istemem git, isterim gitme
Cm   Bb  G#   G
Kararsizlik çöktü üstüme
Cm   Bb  G#   G
Kalmiiim ben orta yerlerde
Cm   Bb  G#   G
Ya nedir bu postmodernite

Fm                 Cm
Dii yüzümü soysan, iç yüzümü bulsan
G#        Fm     G        Cm
Kariimada koysan iaiirmaz miyim
Fm                Cm
Sirlarimi soysan, gizlerimi bulsan
G#        Fm       G         Cm
Sonrada sikilirsan kirilmaz miyim

Söyleyen : Aydilge - Bu gitar akoru 2015 kez okundu

Aydilge şarkıları

+ Ay Aynamdir
+ Bu Gece Ben Ay
+ Çal
+ iiir
+ Postmodern Aik
+ Yalniz Deiilsin
+ Yaniyor