Çal - Aydilge - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çal - Aydilge

Eb               Gm
Çal iarkimi hadi çal
F    Eb              Gm
Kolaysa bikmadan hadi çal

Eb               Gm
Çal iarkimi hadi çal
     Eb               Gm
Kolaysa bikmadan hadi çal
     Eb               Gm
Durulma dinmeden hadi kal
     Eb                Gm
iarkimda bikmadan hadi çal

      Eb
     (Bizden gelen sesler vardi
     (Gm       F
   2X(armoniyi kimler çaldi
     (Eb                     Gm D
     (iarkimizin rengi vardi sarardi

      Gm    Eb           Gm
     (Yapma biter mi bu rüya
     (Eb           F
     (Gelir geçer sabaha bana sorma
   2X(       Gm   Eb          Gm
     (Yari yolda biter mi bu rüya
     (Eb           F           Gm
     (Gelir geçer sabaha bana sorma yari yolda

Eb               Gm
Çal iarkimi hadi çal
     Eb               Gm
Kolaysa bikmadan hadi çal

Eb
Bizden gelen sesler vardi
Gm       F
Armoniyi kimler çaldi
Eb                     Gm  D
iarkimizin rengi vardi sarardi

Eb
Kalbimde resmimiz vardi
Gm         F
Renklerini kimler çaldi
Eb                     Gm  D
Yüzümde hayaller vardi karardi

Gm    Eb           Gm
Yapma biter mi bu rüya
Eb          F
Gelir geçer sabaha bana sorma
         Gm   Eb        Gm
Yari yolda biter mi bu rüya
Eb           F           Gm
Gelir geçer sabaha bana sorma yari yolda

Söyleyen : Aydilge - Bu gitar akoru 2220 kez okundu

Aydilge şarkıları

+ Ay Aynamdir
+ Bu Gece Ben Ay
+ Çal
+ iiir
+ Postmodern Aik
+ Yalniz Deiilsin
+ Yaniyor

+ Çareler Çaresiz ( 81961 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49599 )
+ Ankara ( 46049 )