Bu Gece Ben Ay - Aydilge - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Gece Ben Ay - Aydilge

F         A    Dm
Akmaya hazirim karanliiimdan
Bb       A      Dm
Boiluia damlayan sisle
F        A        Dm
Bir notaya binip gideceiim diye
F Gm    C A    Dm
Ardimdan bakip küsme

    F  E    D   F    E      D
Bu gece ben ay, bana aksin uzay
F    E   D   F      E     D
Gece ben ay, bana aksin uzay

F        A      Dm
Uçmaya hazirim yalnizliiimdan
Bb      A       Dm
Üstüme damlayan sesle
F       A       Dm
Benim avuçlarim kanamaz diye
F Gm    C A     Dm
iarkimi kesip gitme

    F  E    D   F    E     D
Bu gece ben ay, bana aksin uzay
F   E    D   F    E    D
Gece ben ay, bana aksin uzay

F E D    F E D
Mmm      mmm

F           A             Dm C Bb Gm
Kal dersen, kalamam dersem gücenme
    Bb  A  Dm
Bu gece ben ay
F           A              Dm C Bb Gm
Yan dersem, yanamam dersem gücenme
    Bb A    Dm C
Bu gece ben ay

    Bb A   Dm C    Bb  A    Dm
Bu gece ben ay, bu gece ben ay

Söyleyen : Aydilge - Bu gitar akoru 2281 kez okundu

Aydilge şarkıları

+ Ay Aynamdir
+ Bu Gece Ben Ay
+ Çal
+ iiir
+ Postmodern Aik
+ Yalniz Deiilsin
+ Yaniyor

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52341 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46363 )
+ Söz Vermiitin ( 45943 )