Annem - Atmacalar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Annem - Atmacalar

Am         
Neden böyle oldu diye
Fm            Am
Hiç sorma annem
C
Sevmeliydi insanlar
Fm            Em
Seven ben oldum
Am                  Fm      Am
Çiiliklara kelepçelere raimen
C 
Konuimaliydi insanlar
Fm              Em
Konuian ben oldum

NAKARAT :

Am      G       Fm          Em
Karalar karalar bailama annem
C          G
Baiin öne eiilmesin
Fm         Em
Utanma annem
Am       G         Fm           Em
Acilarin hüznü var hep gözlerinde
C          G        Fm         Em
Haydi sil gözlerini ailama annem

Am                Fm          Am
Kararli adimlarla ölmek gerekti
C
Ölen yine ben oldum
Fm           Em
Anam ben oldum
Am                  Fm          Am
Öldü bil beni ne çikar güzel annem
C                   Fm         Em
Ummadik bir zamanda doimak üzere

NAKARAT - 2 kez

Söyleyen : Atmacalar - Bu gitar akoru 2227 kez okundu

Atmacalar şarkıları

+ Annem
+ Dai Yürümez

+ Çareler Çaresiz ( 81979 )
+ Bu Kez Anladim ( 66711 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52647 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49613 )
+ Zor ( 47611 )