Haberler - Atilla Atasoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Haberler - Atilla Atasoy

C                                Dm
Gözlerinin önünde belirince hayalim
                F                 C
Sevgi dolu demleri anarmisin kimbilir
C                                      Dm
Hasret bir rüzgar gibi eserken ince ince
              F                  C
Ayrilik acisiyla yanarmisin kimbilir

C                                      Dm    )
iimdi nerde o hayat, o güzel günler nerde    )
                 G                     C     )
Bulunmuyor bir deva yalnizlik denen derde    )
C                                   Dm       )
Giden gelmiyor derler acep inanayim mi       )
                G    C                G      )nakarat
Sen söyle ey sevgili böyle sizlanayim mi     )
                                             )
                                             )
G                 Dm                         )
Söyle iimdi nasil haberler haberler          )
F            C                        ]2     )
iyimi kötümü haberler haberler               )

C                                  Dm
Söylediiim bu iarki düiündürürmü beni
                F                   C
Dinleyip eilenirken severmisin kimbilir
C                                  Dm
Sen sen ol da düiün  iyi tani kendini
                 F                     C
Hor görme hiç kimseyi görülrürsün kimbilir

                 Nakarat

Söyleyen : Atilla Atasoy - Bu gitar akoru 1793 kez okundu

Atilla Atasoy şarkıları

+ Birgün Beni Ararsan
+ Haberler

+ Damla Damla ( 46369 )
+ Söz Vermiitin ( 45948 )
+ Ankara ( 45660 )