Birgün Beni Ararsan - Atilla Atasoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Birgün Beni Ararsan - Atilla Atasoy

Am            G     Am Dm   G   C      Am
Sen kimlerden öirendin gülerken ailatmayi  )2
G           C      Dm         Am
Kim getirdi aklina severken aldatmayi
F           C      Dm         Am
Kim getirdi aklina severken aldatmayi

Am          F    Dm G           C    Am
Birgün beni ararsan kalbine sor nerdeyim   )2  /
F         C       Dm            Am             /
Uzaklarda deiilim ben her zaman sendeyim   )2  /
                                               /Nakarat
Am          F    Dm  G           C    Am       /
Birgün beni özlersen kalbine sor nerdeyim  )2  /
F         C      Dm            Am              /
Uzaklarda olamam ben her zaman sendeyim    )2  /

Am          G    Am Dm    G  C      Am
Yeni baitan sevmeyi kolay mi saniyorsun    )2
G            C        Dm         Am
Çok cahilsin sevgilim her söze kaniyorsun
F            C        Dm         Am
Çok cahilsin sevgilim her söze kaniyorsun

               Nakarat

Söyleyen : Atilla Atasoy - Bu gitar akoru 1789 kez okundu

Atilla Atasoy şarkıları

+ Birgün Beni Ararsan
+ Haberler

+ Zor ( 47423 )
+ Damla Damla ( 46600 )
+ Söz Vermiitin ( 46105 )
+ Ankara ( 45844 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41070 )