Palavra - Athena - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Palavra - Athena

Gm                 D                   Gm 
Sebep yokken ayrildim dün yine sevgilimden

                   D                  Gm  
Yalan yanlis iliskiler duygusuz sevismeler var

                 D                        Gm 
Sakin gülmeyin bana ne kadar yanlis olsam da

                D                 Gm  
Herkes inkar ediyor gerçekler ortada

Cm   Gm             Cm  Gm     
Ne yaparsan yap bos palavra bunlar hos

Cm     Gm          Cm Gm 
Çok takilmasana palavra hep palavra

Gm                  D                    Gm 
Saçma sapan ask nameleri eskidendi küflendi

                   D                      Gm
Simdi artik kandirmaz ama sahte sahte öp beni

Cm   Gm             Cm  Gm  
Ne yaparsan yap bos palavra bunlar hos

Cm     Gm          Cm Gm 
Çok takilmasana palavra hep palavra

Gm               D                      Gm 
Alay etmeden olmaz baska türlü yasanmaz ki

                  D                          Gm
Bosver gülüp geçmeli hayat 1000 kere baslamaz ki

Cm   Gm             Cm  Gm  
Ne yaparsan yap bos palavra bunlar hos

Cm     Gm          Cm Gm 
Çok takilmasana palavra hep palavra

Söyleyen : Athena - Bu gitar akoru 2729 kez okundu

Athena şarkıları

+ Aik Meik Yok
+ An Yirmi
+ Beyoilu
+ Çatal Yürek
+ Devam Boi Ver
+ For Real
+ Hep Ayni
+ Heriey Güzel Olacak
+ Holigan
+ Kime Ne
+ Korsanlar Krali Bazil
+ Köpek
+ Macera
+ Oniki Dev Adam
+ Palavra
+ Sende Yap
+ Senden Benden Bizden
+ Skalonga
+ Tam Zamani iimdi
+ Tarlaya Ektim Soian
+ Yaiamak Var Ya
+ Yalan
+ Yorulmak Olmaz
+ Öpücük

+ Damla Damla ( 46430 )
+ Söz Vermiitin ( 45990 )