Korsanlar Krali Bazil - Athena - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Korsanlar Krali Bazil - Athena

intro:d# D# D# D# D C#
      E  E  E  E  F# D#

D#5
Denizler krali, tayfalarin babasi
                    C#5  E5
Koparir her kafayi, hey baba bazil
D#5
Para para deyince, kan kokusu gelince
                     C#5  F#5
Fokur fokur köpürür, hey baba bazil

D#5        D#5 E5 C#5
Bazil, bizde para yok   ) x3
E5    F#5 E5
Bei kurui yok

D#5  C#5  B5  G#5  Bb5  )x2

G#5                C#5
Kiliçlar elimizde, top tüfek belimizde
G#5                      C5 Bb5 G#5
Biz gideriz yarmaya, hey yarmaya
G#5                 C#5
Bazil' in tayfalari sarmii her tarafi
G#5                        C5 Bb5 G#5
Kan çikmazsa para yok der, hay allah

F#5                  G#5
Ufukta var bir gemi, gel de ver ganimeti
F#5                  G#5
Bazil kizmadan evvel sen gel ver manileri
E5                 F#5
Çekmii kurukafayi, yakmii soylu adami
G#5
Deli fiiektir ama baba korsandir bazil

Söyleyen : Athena - Bu gitar akoru 1708 kez okundu

Athena şarkıları

+ Aik Meik Yok
+ An Yirmi
+ Beyoilu
+ Çatal Yürek
+ Devam Boi Ver
+ For Real
+ Hep Ayni
+ Heriey Güzel Olacak
+ Holigan
+ Kime Ne
+ Korsanlar Krali Bazil
+ Köpek
+ Macera
+ Oniki Dev Adam
+ Palavra
+ Sende Yap
+ Senden Benden Bizden
+ Skalonga
+ Tam Zamani iimdi
+ Tarlaya Ektim Soian
+ Yaiamak Var Ya
+ Yalan
+ Yorulmak Olmaz
+ Öpücük

+ Ankara ( 45659 )