Heriey Güzel Olacak - Athena - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Heriey Güzel Olacak - Athena

Intro: Bbm–Fb–C#-Fb-F-Fb-F-Bbm  ) Aaa

Bbm
Yok öyle yalan dolan
C#
Sahtekarlik yapmadan
Fb  F     Bbm
Yaiamak lazim
Bbm
iki günlük dünyada
C#
Deier mi dalaimaya

Fb    F      Bbm
Anlaimak lazim ) x2

Fb                C#
Bir geri adim atsan
G#            Bbm
Hayatin mi söneri
Fb         C#
Zor olsa da
 G#        Bbm
Denemeye deier
  Fb     F     Bbm 
Heriey güzel olacak )x3
   Fb      F
Heriey güzel

Solo  ->    Aaa

Bbm
Kandirmiilar herkesi
C#
Aikim sevgilim diye
Fb  F     Bbm
Ayrilmak lazim
Bbm
Boi iilerle uiraima
C#
Kimseye fayda etmez

Fb  F     Bbm
Anlamak lazim )x2

Fb                C#
Bir geri adim atsan
G#            Bbm
Hayatin mi söneri
Fb         C#
Zor olsa da
 G#        Bbm
Denemeye deier

  Fb       F        Bbm 
Heriey güzel olacak )x3

   Fb      F
Heriey güzel

(Guitar Solo)

 Fb       F        Bbm 
Heriey güzel olacak )x3

   Fb      F
Heriey güzel

(Chorus)

Bbm-Fb-C#-Fb-F-Fb-F-Bbm
Bm-G-D-G-Fb-G-Fb-Bm
Cm-Gb-Db-Gb-G-Gb-G-Cm

Söyleyen : Athena - Bu gitar akoru 2088 kez okundu

Athena şarkıları

+ Aik Meik Yok
+ An Yirmi
+ Beyoilu
+ Çatal Yürek
+ Devam Boi Ver
+ For Real
+ Hep Ayni
+ Heriey Güzel Olacak
+ Holigan
+ Kime Ne
+ Korsanlar Krali Bazil
+ Köpek
+ Macera
+ Oniki Dev Adam
+ Palavra
+ Sende Yap
+ Senden Benden Bizden
+ Skalonga
+ Tam Zamani iimdi
+ Tarlaya Ektim Soian
+ Yaiamak Var Ya
+ Yalan
+ Yorulmak Olmaz
+ Öpücük

+ Çareler Çaresiz ( 81110 )
+ Bu Kez Anladim ( 66112 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52080 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48907 )
+ Zor ( 46973 )
+ Damla Damla ( 45970 )
+ Söz Vermiitin ( 45609 )
+ Ankara ( 45337 )
+ Git ( 41269 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40495 )