Devam Boi Ver - Athena - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Devam Boi Ver - Athena

Am                                               G (Em G)
Ah, neydi o gece ! Sendin yanimda karanlik sokakta 
F                          Dm              G
Suç iilerken Zevk tadarken almistik bin bela
Am                                     C (Em G)
Sonu gelmez ,para etmez olay boi olsa da  
F               Dm                       G
Eglenirken mest olurken hiç olurmu birakmak i
F       G        Am
Demvam..Boiver...Hadi,hadi,hadi,hadi,hadi
F     B      Em       Dm     G Em       E    G     E
Tekar kossak yan yana,korkuyla,korkuyla,korkuyla kostur dur
Am                                       C   (Em G )
iite yeniden ciktik yollara arkamiza bakmadan
F                           Dm            G
Paylasirken,savrulurken hiç kaldikmi ortadai
Am                                         C  (Em G )
Kelimelerin hepsi nafile degmez hiç bir seye 
     F                     Dm               G
Eger dinlersen,kaybedersen donus yoktur geriye 
F       G        Am
Demvam..Boiver...Hadi,hadi,hadi,hadi,hadi
F      B      E 
Tekrar kossak yanyana
Dm    G  E     Am Dm    G  E 
Korkuyla korkuyla korkuyla kostur durma,kostur durma....

Söyleyen : Athena - Bu gitar akoru 1948 kez okundu

Athena şarkıları

+ Aik Meik Yok
+ An Yirmi
+ Beyoilu
+ Çatal Yürek
+ Devam Boi Ver
+ For Real
+ Hep Ayni
+ Heriey Güzel Olacak
+ Holigan
+ Kime Ne
+ Korsanlar Krali Bazil
+ Köpek
+ Macera
+ Oniki Dev Adam
+ Palavra
+ Sende Yap
+ Senden Benden Bizden
+ Skalonga
+ Tam Zamani iimdi
+ Tarlaya Ektim Soian
+ Yaiamak Var Ya
+ Yalan
+ Yorulmak Olmaz
+ Öpücük