Aik Meik Yok - Athena - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Meik Yok - Athena

B   G#      D#m  
Kalk gidelim burdan
Heriey bailamadan
Kalp kalbe kariiymii derler
Takmam ki

D#m       C#         B#        A#m  
Ben  hiç  bilmem bu  iilerden  anlayanlar  çok
Kafani    yorma aik  meik  yok

D#m       C#          B#       A#m  
Gelseydin kendin bana herieyin en baiinda
Bir daha bailasa da farketmez boiuna

B                D#m  
D|----8-6----6------------
A|-6-------9-----6---8-6--
E|------------------------

D#m       C#          B#       A#m  
Bir defa olsan da ailamak zor ama
Elinden gelse de inan çok zor

D#m       C#          B#       A#m  
Deimez Bil ki bu iilerden saklanmak çok zor
Bin kez beddua etsen de boi

D#m       C#          B#       A#m  
Gelseydin kendin bana Herieyin en baiinda
Bir daha bailasa da Farketmez boiuna

B / D#m  

B   G#      D#m  
Bu yüzden Ailamak nafile
Silmek zor Fazla uiraima, hiç gerek yok

D#m       C#          B#       A#m  
Deimez Bil ki bu iilerden saklanmak çok zor
Bin kez beddua etsen de boi

D#m       C#          B#       A#m  
Gelseydin kendin bana Herieyin en baiinda
Bir daha bailasa da Farketmez boiuna

B        D#m  
Aik meik yok
Aik meik yok
B        D#m  
Yok yok yok yok

Söyleyen : Athena - Bu gitar akoru 2844 kez okundu

Athena şarkıları

+ Aik Meik Yok
+ An Yirmi
+ Beyoilu
+ Çatal Yürek
+ Devam Boi Ver
+ For Real
+ Hep Ayni
+ Heriey Güzel Olacak
+ Holigan
+ Kime Ne
+ Korsanlar Krali Bazil
+ Köpek
+ Macera
+ Oniki Dev Adam
+ Palavra
+ Sende Yap
+ Senden Benden Bizden
+ Skalonga
+ Tam Zamani iimdi
+ Tarlaya Ektim Soian
+ Yaiamak Var Ya
+ Yalan
+ Yorulmak Olmaz
+ Öpücük

+ Söz Vermiitin ( 45945 )
+ Ankara ( 45656 )
+ Git ( 41562 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40837 )