Neyleyim Yarim Olmayinca - Asya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Neyleyim Yarim Olmayinca - Asya

Em                 G
Çekilmez oldum bu ara
Am                G     D         Em
Belimi büküyor hasret diyorlar sabret
                    G
Her yalniz uyandigimda
Am                 G     D          Em
Aliyor bir telas beni gittiginden beri

                    D
Issiz gelir bu sehirler
Am                 G
Uzakliklar artik bana bana yeter
Em                     D
Bir de sen böyle yapma yar
Am                  G       D       Em
Yalnizlik bana çok agir çok zor geliyor

G              D         Am          G
Neyleyim yarim olmayinca yalnizlik bana fermandir
               D         Am         G
Neyleyim yarim olmayinca sevdaya düsmek haramdir
               D         Am       G
Neyleyim yarim olmayinca ölürüm vakit tamamdir
               D         Am        Em
Neyleyim yarim olmayinca yasayamam ki

TEKRAR

Söyleyen : Asya - Bu gitar akoru 1702 kez okundu

Asya şarkıları

+ Aldirma Ailiyorsam
+ Beni Aldattin
+ Gittin Gideli
+ Nazara Geldik
+ Neyleyim Yarim Olmayinca
+ Olmadi yar
+ Vurulmuium Sana

+ Çareler Çaresiz ( 81123 )
+ Bu Kez Anladim ( 66121 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52086 )
+ Ankara ( 45349 )