Beni Aldattin - Asya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Aldattin - Asya

Em                          D           G
Sormasaydin söylemezdim ama söylemem gerek
Em                  D           G
Bazen bir saniye binlerce yil demek
Em                          D        G
Zorlama hiç boiuna içinden gelmeli sevmek
Em                           D           G
Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek
Em         Am            Em      Am
Olmadi yar su testisine dolmadi yaa
D                   Em
Ben belki baikaydim sen baika bir aiktaydin
Em        Am              Em     Am
Bilmedin yar yaimur gibi inmedin yar
D                   Em
Sen belki baikaydin baika bir aika inanmadin
Em               D
Kanatlanip uçsan o kuiu da tutsan
C                   B7
Kafesini açsan da beni aldattin
Em                     D
Bana gözün gibi baksan el üstünde tutsan
C                       B7
Bana dost bile olsanda beni aldattin

Söyleyen : Asya - Bu gitar akoru 2902 kez okundu

Asya şarkıları

+ Aldirma Ailiyorsam
+ Beni Aldattin
+ Gittin Gideli
+ Nazara Geldik
+ Neyleyim Yarim Olmayinca
+ Olmadi yar
+ Vurulmuium Sana

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52416 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49312 )
+ Zor ( 47339 )
+ Damla Damla ( 46484 )
+ Söz Vermiitin ( 46025 )
+ Ankara ( 45744 )
+ Git ( 41632 )