Üzgünüm - Asli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Üzgünüm - Asli

intro...Bb—C---Dm ---Bb---C---Dm

Bb           C          Dm 
Anin yetmediii zamanda artik
    F
Yeter dediiin o anda
Bb       C                  Dm
Unuttuium sandiiin o parkta sen
     F
Yine ayni alayla 

Bb             C                  Dm
Aklimda  binbir   soru sebepsiz   yere
    F
Gelen sen doirusu
Bb        C                Dm           	
Yürüdüiüm o taili yollar aslida hepsi bir tortuydu

F	     C	      Dm
Üzgünüm çok üzgünüm  sanma 
Bb	           F       C
Hayati öyle bir anda  birakma

Bb	      C		          Dm		F
Hayatim  yetmedi zamanla kaybettiiim çocukluium o anda
Bb       C             	      Dm            F  
Öirendim ben  yaiamayi sizler gibi kalpsiz diiiliii
Bb          C	          Dm              F           
Ellerim bomboi isteksiz sensiz hayal kurmakta  zevksiz
Bb          C           Dm                	
Zamani öldürüyorum ama benim yok olan zamanla 

Söyleyen : Asli - Bu gitar akoru 1948 kez okundu

Asli şarkıları

+ Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat
+ Dünya Durulmadan
+ Keifi Alem
+ Kördüiüm
+ Nerdesin
+ Neresindeyim
+ Sessizce
+ Su Gibi
+ Tüm iehir Ailadi
+ Yardimci Olmuyor
+ Üzgünüm
+ Ölüm Kapimi Çalmasa da

+ Caddelerde Rüzgar ( 49137 )