Su Gibi - Asli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Su Gibi - Asli

Cm                   Cm
Beni yanlii anlama, mutluyum ben dünyamda
Cm                        Cm
Bir küçük renk katsak ya, hatirlarsin arada
Cm                      Cm
Yariimak zor zamanla, kim masum ki dünyada
Cm                      Cm
Geçer gençliiin hizla, piiman olsan ne fayda

Cm                  Bb
Bi adama gel demek zor   _______A Bölümü
Cm      Bb
Bende diz çökmem
       Cm
Aslinda çok zor ama
Cm
Sorma sorgulama

Cm          Bb
Aiki sende tatmaya geldim _________B Mölümü
Cm           Bb
Bir sebepten cismine geldim
Cm           Bb
Bende kalsin sirlarin
Cm
Seni su gibi içmeye geldim. (ikincide 2 Defa)

Cm                    Cm
Seni baitan çikarmam, mutluysan hayatindan
Cm                     Cm
Bir kumar oynasak ya, kalbin kaldirir korkma
Cm                     Cm
Yariimak zor zamanla, kim masum ki dünyada
Cm
Geçer gençliiin hizla, piiman olsan ne fayda

Tekrar A 
Tekrar B
Keman Solo 2 Defa
Tekrar A
Tekrar B Arada Sus Tekrar B

Söyleyen : Asli - Bu gitar akoru 2176 kez okundu

Asli şarkıları

+ Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat
+ Dünya Durulmadan
+ Keifi Alem
+ Kördüiüm
+ Nerdesin
+ Neresindeyim
+ Sessizce
+ Su Gibi
+ Tüm iehir Ailadi
+ Yardimci Olmuyor
+ Üzgünüm
+ Ölüm Kapimi Çalmasa da

+ Bu Kez Anladim ( 66116 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52083 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48911 )
+ Zor ( 46978 )
+ Damla Damla ( 45975 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40498 )