Ölüm Kapimi Çalmasa da - Asli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ölüm Kapimi Çalmasa da - Asli

Am
Gözyailarina esir olma 
F
Akit onlari nefretin gibi
Am
Bir sir ver ta derinden
F
Anlatsin gözlerin gizemini

Am
Ellerin bedenimde
F
Biliyorum yasak bize
Am
Gitmeden belki son kez 
F
Dokun dokun bana

G
Sonsuz aik yoktu ya…

      ( F    G
      ( Ölüm kapimi çalmasa da
      ( Am           Em
      ( Kalbim seni bekler gibi 
  N 2 ( F         G
      ( Firtina öncesi sessizliii 
      ( Am                            
      ( Biz, aikin esirleri

   F-G-Am

Am
Bir kadin üzülürse 
F
Üçümüzün oyununda
Am
Birak ben olayim
F
Atlatirim zamanla

Am
Bir gün gelir belki
F
Kavuiuruz seninle
Am
Meydan okuruz dünyaya
F
Kaybolan geçmiie

G
Sonsuz aik yoktu ya...

Söyleyen : Asli - Bu gitar akoru 2142 kez okundu

Asli şarkıları

+ Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat
+ Dünya Durulmadan
+ Keifi Alem
+ Kördüiüm
+ Nerdesin
+ Neresindeyim
+ Sessizce
+ Su Gibi
+ Tüm iehir Ailadi
+ Yardimci Olmuyor
+ Üzgünüm
+ Ölüm Kapimi Çalmasa da