Neresindeyim - Asli - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Neresindeyim - Asli

Em                     C
Çizdiiim sinirlar öyle genii ki
Em                C
Çizdiiim ben öyle derin
Em                 C
Hayallerim o kadar çok ki 
Em                  C
Bunlar için çabamda yok ki

D                             Em
Bir yanda mutlu ben bir yanda çaresiz, sevgisiz, ümitsiz
D                             F#
Bir yanda gülen ben bir yanda boilukta,hevessiz

 Em                   C                                    
 Neresindeyim haytain,nersindeyim kadinliiin
 D                      Em
 Neresindeyim ben aikin, korkuyorum kendimden
 Em                   C 
 Sebepsizim kendimce, tepkisizim gidenlere 
 D                      Em
 Çeliikim kendi içimde, neresindeyim ben aslimini

Em                   C
Çizdiiim yollar öyle düzensiz ki
Em                 C
Bindiiim gemi bile yelkensiz 
Em                 C
Hayallerim o kadar zor ki 
Em                   C
Bunlar için çabam da yok ki

D                             Em 
Bir yanda mutlu ben bir yanda çaresiz, sevgisiz, ümitsiz
D                             Em
Bir yanda gülen ben bir yanda boilukta,hevessiz

 Em                   C
 Neresindeyim haytain,nersindeyim kadinliiin
 D                      Em
 Neresindeyim ben aikin, korkuyorum kendimden
 Em                   C
 Sebepsizim kendimce, tepkisizim gidenlere 
 D                      Em 
 Çeliikim kendi içimde, neresindeyim ben aslimini

Söyleyen : Asli - Bu gitar akoru 1791 kez okundu

Asli şarkıları

+ Bir Türlü Uslanmak Bilmedi Hayat
+ Dünya Durulmadan
+ Keifi Alem
+ Kördüiüm
+ Nerdesin
+ Neresindeyim
+ Sessizce
+ Su Gibi
+ Tüm iehir Ailadi
+ Yardimci Olmuyor
+ Üzgünüm
+ Ölüm Kapimi Çalmasa da