Susma - Aikin Nur Yengi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Susma - Aikin Nur Yengi

E                    Am
Anladim gidiyorsun daha öncekiler gibi
Dm                       E
Hiç olmazsa son bir defa öp
E                       Am
Bu kadar zor mu seni sevdim bir zamanlar demek
Dm                      E
Öyle zor ki yeniden sevmek

Am
Yalnizlik eski bir ezber
Dm
Ayrilik aliikanlik
G                         E
Sensizlik bana dost bana ei
Am
Bu kadar mairur olma
Dm
inan sen olmasan bile
G                          E
Hayat devam eder, doiar günei

Am              Dm
Susma veda ederken
Am                     Dm    G   F
Biraz gül, bir iey söyle   giderken
Am              Dm   G-F
Gitme, hemen gitme   kal
E                  Am
Biraz dur, daha erken

Söyleyen : Aikin Nur Yengi - Bu gitar akoru 2545 kez okundu

Aikin Nur Yengi şarkıları

+ Aik Kazasi
+ Ay inanmiyorum
+ Ayrilmam
+ Baba Evi
+ Baiimin Tatli Belasi
+ Bile Bile
+ Bir Benim Ol
+ Deli Gönlüm
+ Dün
+ Geceler Düiman
+ Hesap Ver
+ Hiç Ummazdim
+ imansiz
+ Kader Utansin
+ Kara Çiçeiim
+ Karalim
+ Peiindeyim
+ Seni Bana Sorsalar
+ Serserim Benim
+ Susma
+ Yabani
+ Yalanci Bahar
+ Yazik