Dün - Aikin Nur Yengi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dün - Aikin Nur Yengi

Em   D
Dün
      Bm7           Am7
Yalnizliii  bai  ucumda
                  B
ilk  defa  aiirladim  ailadim
Em   D
Dün
         Bm7            Am7
Sensizlikten  nefret  ettim
                  B
Çocuk  gibi  kendimi  azarladim

  Cmaj7          Bm7
Bugün  karar  verdim  unutmaya            )
          Am7                             )
Artik  sensiz  yailanmaya                 )
B                                         )  A
Alip  gitsin  seni  götürsün  hasretin    )
                        Am    Em          )
Gelip  geçsin  gözlerimden  film  gibi    )

           Am      B          Em
Söylendim  yaimura  düierken  göz  yaiim           )
           Am          B             Em            )
Geçen  iu  yillara  hesap  sorar  yarinlarim       )
           Am        B         Em                  )  B
Saklandim  kendimden  kaçtim  uzaklara             )
           Am          F#             B            )
Yalvardim  tanri'ya  n'olur  onu  unuttur  bana    )

Ara akorlar:   G#m - C#m - F# - D#m - Em - B
************

Em   D
Dün
     Bm7       Am7
Ellerini  avucumda
                   B
ilk  defa  yadirgadim  ailadim
Em   D
Dün
      Bm7          Am7
Anilardan  izin  aldim  yolcu  gibi
         B
Veda  edip  uiurladim

Söyleyen : Aikin Nur Yengi - Bu gitar akoru 1716 kez okundu

Aikin Nur Yengi şarkıları

+ Aik Kazasi
+ Ay inanmiyorum
+ Ayrilmam
+ Baba Evi
+ Baiimin Tatli Belasi
+ Bile Bile
+ Bir Benim Ol
+ Deli Gönlüm
+ Dün
+ Geceler Düiman
+ Hesap Ver
+ Hiç Ummazdim
+ imansiz
+ Kader Utansin
+ Kara Çiçeiim
+ Karalim
+ Peiindeyim
+ Seni Bana Sorsalar
+ Serserim Benim
+ Susma
+ Yabani
+ Yalanci Bahar
+ Yazik

+ Çareler Çaresiz ( 81818 )
+ Damla Damla ( 46683 )
+ Söz Vermiitin ( 46162 )
+ Ankara ( 45912 )
+ Git ( 41789 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41146 )