Bir Benim Ol - Aikin Nur Yengi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Benim Ol - Aikin Nur Yengi

Gm         Am
Ah deli gönlüm
C             Bb
Ne aiklar gördün
Dm          C            Bb        Am
Ayni gözler ayni yüzler silinmez izler
Dm         C            Bb         Am
Dayanilmaz terk ediiler acitir sözler

Gm          Am
Ah deli gönlüm
C             Bb
Ne aiklar gördün
Dm           C            Bb        Am
Ayni gözler ayni sözler silinmez izler
Dm             C          Bb          Am
Vazgeçilmez seviimelerden bir dokun yeter

Dm       C     Bb     Am
Yar yüreiim yoluna periian
Dm       C     Bb     Am
Yar yüreiim yoluna periian
Am        Bb       C        Bb
Bir benim ol, beni öp bir beni sahiplen
Bb        Gm      Bb        Am
Bir beni sev, ikimiz bir beden

Söyleyen : Aikin Nur Yengi - Bu gitar akoru 1985 kez okundu

Aikin Nur Yengi şarkıları

+ Aik Kazasi
+ Ay inanmiyorum
+ Ayrilmam
+ Baba Evi
+ Baiimin Tatli Belasi
+ Bile Bile
+ Bir Benim Ol
+ Deli Gönlüm
+ Dün
+ Geceler Düiman
+ Hesap Ver
+ Hiç Ummazdim
+ imansiz
+ Kader Utansin
+ Kara Çiçeiim
+ Karalim
+ Peiindeyim
+ Seni Bana Sorsalar
+ Serserim Benim
+ Susma
+ Yabani
+ Yalanci Bahar
+ Yazik

+ Çareler Çaresiz ( 81754 )
+ Bu Kez Anladim ( 66572 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52501 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49425 )
+ Zor ( 47431 )
+ Damla Damla ( 46608 )
+ Söz Vermiitin ( 46108 )
+ Ankara ( 45851 )
+ Git ( 41733 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41074 )