Bile Bile - Aikin Nur Yengi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bile Bile - Aikin Nur Yengi

Am              Bb
Bir arada olabilmek ne mümkün
Am               Bb
Bir arada kalabilmek imkansiz
G                                          C-E
Seneler alip gitmii ne var ne yoksa her ieyi
Am            Bb    
inanilmaz deiiien ben miyim
Am                Bb
inanilmaz bu yabancida kim
G                  C       E           Am               
Sen misin böyle uzak veda sözleri söyleyen

 F               G                    C   
Geri dönmek inan içten deiil hani var ya               
       A                   Dm                        
Tutamazsin kendini bir ümitle
       G                    E             E7         
Ya olursa dersin hep bile bile her ieyin bittiiini

   F                        E                           
Sonradan kor sonradan kor ayriliklar 
         F                      E        E7      Am         
An be an akip gider ,akip gider zaman sana aldirmadan

TEKRAR

Söyleyen : Aikin Nur Yengi, Levent Yüksel, Sezen Aksu - Bu gitar akoru 2213 kez okundu

Aikin Nur Yengi şarkıları

+ Aik Kazasi
+ Ay inanmiyorum
+ Ayrilmam
+ Baba Evi
+ Baiimin Tatli Belasi
+ Bile Bile
+ Bir Benim Ol
+ Deli Gönlüm
+ Dün
+ Geceler Düiman
+ Hesap Ver
+ Hiç Ummazdim
+ imansiz
+ Kader Utansin
+ Kara Çiçeiim
+ Karalim
+ Peiindeyim
+ Seni Bana Sorsalar
+ Serserim Benim
+ Susma
+ Yabani
+ Yalanci Bahar
+ Yazik

+ Çareler Çaresiz ( 81105 )
+ Damla Damla ( 45968 )