Baiimin Tatli Belasi - Aikin Nur Yengi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Baiimin Tatli Belasi - Aikin Nur Yengi

Bm                    D            Em
Biz senin yillar yili ne birleitik ne ayrildik
Am            C            Am           Bm
Bazen güldük, mutlu olduk, bazen hiç yere darildik
Bm                       D          Em
Biz seninle bir bütünüz, istesek de kopamayiz
Am           C           Am           Bm
Ber bedende can gibiyiz, biz yabanci olamayiz
Bn           Am           D          Em
Heves olsan çoktan geçer, arzu olsan çoktan biter
D            Em           Am           Bm
Bence bu aik böyle gelmii bundan sonra böyle gider
Em           Bm       Em          Bm 
Baiimin tatli belasi, gönlümün kara sevdasi
D              C
Heriey boi senden sonrasi
Am             Bm
Vazgeçemem senden
Am            Bm
Ayrilamam senden

Söyleyen : Aikin Nur Yengi - Bu gitar akoru 3690 kez okundu

Aikin Nur Yengi şarkıları

+ Aik Kazasi
+ Ay inanmiyorum
+ Ayrilmam
+ Baba Evi
+ Baiimin Tatli Belasi
+ Bile Bile
+ Bir Benim Ol
+ Deli Gönlüm
+ Dün
+ Geceler Düiman
+ Hesap Ver
+ Hiç Ummazdim
+ imansiz
+ Kader Utansin
+ Kara Çiçeiim
+ Karalim
+ Peiindeyim
+ Seni Bana Sorsalar
+ Serserim Benim
+ Susma
+ Yabani
+ Yalanci Bahar
+ Yazik