Ayrilmam - Aikin Nur Yengi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ayrilmam - Aikin Nur Yengi

Am           Dm       Am
Sona ermekte gün yine seninle
G           F         Am
Akiamlar böyledir hep sessiz
Am            Dm            Am
Eiyalar baika yerde ben bir yerde
G          F    Dm             F
Gölgen dolaiir gibi sanki peiimde

Dm       F           Em7
Iiiklari yakin nedir bu his
Em7                            Am
Yokluiunda sen ne varsa sen bu evde

Am                      Dm
Ayrilmam sarilirim hayallere
Em                      Am
Ayrilmam seviiirim özleminle
Am                      Dm
Ayrilmam sarilirim hayallere
Em                      Am
Ayrilmam seviiirim özleminle

Am           Dm      Am
Hava aiir sikintida sokaklar
G          F           Am
Sensin kaldirimlardaki bu iz
Am         Dm            Am
Aliimaya çaliitikça öfke gibi
G       F      Dm                F
Hasret büyüyor göisümde sinsi sessiz

Dm        F          Em7
Iiiklari yakin nedir bu his
Em7                            Am
Yokluiunda sen ne varsa sen bu evde

Am                      Dm
Ayrilmam sarilirim hayallere
Em                      Am
Ayrilmam seviiirim özleminle
Am                      Dm
Ayrilmam sarilirim hayallere
Em                      Am
Ayrilmam seviiirim özleminle

Söyleyen : Aikin Nur Yengi - Bu gitar akoru 1776 kez okundu

Aikin Nur Yengi şarkıları

+ Aik Kazasi
+ Ay inanmiyorum
+ Ayrilmam
+ Baba Evi
+ Baiimin Tatli Belasi
+ Bile Bile
+ Bir Benim Ol
+ Deli Gönlüm
+ Dün
+ Geceler Düiman
+ Hesap Ver
+ Hiç Ummazdim
+ imansiz
+ Kader Utansin
+ Kara Çiçeiim
+ Karalim
+ Peiindeyim
+ Seni Bana Sorsalar
+ Serserim Benim
+ Susma
+ Yabani
+ Yalanci Bahar
+ Yazik