Gelmeyeceiim - Aika Özlem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gelmeyeceiim - Aika Özlem

Gm                              Cm
DAHA ÖNCE SENi SEVDiiiMi SÖYLEMEDiM Ki BEN SANA 
F                           Bb        D7
NERDEN BiLiYORSUN SENi ÖLESiYE SEVDiiiMi
      Gm                          Cm
YOKSA SENi ÖLESiYE SEVDiiiMi SANA HiSSETTiRDiM Mi
F                       Bb            D7
Ki BANA BÖYLESiNE ACIMASIZ DAVRANIYORSUN

Gm                 Bb       Cm              Gm
SENi SEVSEMDE SANA TAPSAMDA SENiN iÇiN ÖLSEMDE
     Cm              Gm
SANA DÖNMEDiM , SANA DÖNMEDiM
     F     D7     Gm       D7
BENi BEKLEME GELMEYECEiiM

Gm                             Cm
BÜTÜN OLANLARIN VE DAVRANIiLARININ BiLiNCiNE
F                       Bb          D7
GEÇ DE OLSA GÜÇ DE OLSA SONUNDA VARDIM
   Gm                          Cm
SENiN DiiERLERiNDEN FARKLI OLDUiUNU SANMIiTIM
F                     Bb          D7
OYSA SENDE ONLAR GiBi YALANCIYMIiSIN

Gm                 Bb       Cm              Gm
SENi SEVSEMDE SANA TAPSAMDA SENiN iÇiN ÖLSEMDE
     Cm              Gm
SANA DÖNMEDiM , SANA DÖNMEDiM
     F     D7     Gm        D7
BENi BEKLEME GELMEYECEiiM

Söyleyen : Aika Özlem - Bu gitar akoru 1955 kez okundu

Aika Özlem şarkıları

+ Ankara
+ Bu Gece Barda
+ Dede
+ Dostum
+ Esra 'kei
+ Gelmeyeceiim
+ Maraz
+ Marmaris
+ Nanna
+ Ne Haldesin
+ Romeo ve Juliet
+ Sir
+ Ölüm

+ Çareler Çaresiz ( 81399 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49147 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46294 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45572 )
+ Git ( 41497 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40755 )