Bana Yalan Söylediler - Aiina - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bana Yalan Söylediler - Aiina

Dm  Bb            A
Bir aleme indim yalniz
Dm    Bb           A
Yerde toprak,gökte yildiz
Bb                     A
Bir yan susuz,bir yan deniz
Dm  Bb              A
iki el,bir bai verdiler
Dm   Bb               A
Bir çift göz ailarda güler
         Bb      Gm    A
Dört bir yanda benim gibiler
Bb                   A
Doiru söz içinmii diller
Bb                 A
iite kalbin sev dediler
Gm               Dm
Bana yalan söylediler     )
Dm                 A      )
Bana yalan söylediler     ) 2 kere tekrar
                  Dm D7   )
Kaderden bahsetmediler    )
                      A
Varsin böyle geçsin ömrüm
                        Dm
Neieyle dolsun bari hergünüm
Gm                 Dm
Hani benim sevdiklerim   )
                   A     )
Hani gönül verdiklerim   )2 kere tekrar
                     Dm  )(nakarat)
Hasret gider ben giderim )

Final nakarat fade out

Söyleyen : Aiina - Bu gitar akoru 2514 kez okundu

Aiina şarkıları

+ Bana Yalan Söylediler
+ Çalsin Sazlar
+ Toprak