iahanesin Sevgilim - Asim Can Gündüz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iahanesin Sevgilim - Asim Can Gündüz

G          D   C                   D
Gece ilerliyor, ne giysem diye bakiyor
G            D  C                   D
Makyajini yapti, uzun saçlarini tariyor
C             D    G                Gm 
Sonra bana sordu, “Hayatim güzel miyimi”
     C         D        G
Bu akiam iahanesin sevgilim

G          D   C                 D
Partiye vardik, herkes dönüp bakiyor
G                 D   C            D
Kimdir bu güzel hanim, kolumda geziyor
C             D   G              Gm
Sonra bana sordu, “Hayatim iyi misini”
     C         D        G
Bu akiam iahaneyim sevgilim

    C           D          G          Gm
iahaneyim çünkü gözlerinde sevgiyi gördüm
     C          D           C               D         G
Canim benim, sevgilim, seni ne kadar sevdiiimi bilemezsin

G                  D  C                D
Eve dönme vakti geldi ve baiim çok dönüyor
G            D  C                D
Arabayi o sürdü, evde üstümü örtüyor
C                  D  G              Gm
Sonra saçimi okiadiii, elini tutup dedim
     C          D        G
Bu akiam iahaneydin sevgilim )  2

Söyleyen : Asim Can Gündüz - Bu gitar akoru 1501 kez okundu

Asim Can Gündüz şarkıları

+ Gönlümdeki Acin Silinmedi
+ iahanesin Sevgilim

+ Çareler Çaresiz ( 81533 )
+ Bu Kez Anladim ( 66443 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52375 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49260 )
+ Zor ( 47301 )
+ Damla Damla ( 46424 )
+ Söz Vermiitin ( 45982 )