Kirvem - Aiik Mahsuni ierif - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kirvem - Aiik Mahsuni ierif

Dm                          Am
Kirvem bu yil bu dailarda, aman
Dm                          Am
Sensiz yazin tadi mi olur, aman
Dm                    Am       
Selamin niye kesildi aman, aman, aman
Bb                        Am
Bir selamin adi mi olur aman, kirvem aman
Bb                       Gm
Ne de çabuk geçti zaman aman aman oy
Dm                       Am
Bir selamin adi mi olur aman, kirvem aman
Bb                      Gm        Am
Ne çabuk tükendi zaman aman aman oy

Dm                     Am
Can içinde can içinde, aman
Dm                     Am
Can erir zaman içinde aman
Dm                       Am
Böyle kader olmaz olsun aman, aman, aman
Bb                    Am
Hüseyinim kan içinde aman, kirvem aman
Bb                       Gm        Am
Ne de çabuk geçti zaman aman aman oy
Dm                    Am
Hüseyinim kan içinde aman kirvem aman 
Bb                      Gm        Am
Ne çabuk tükendi zaman aman aman oy

Dm                        Am
Varsam gitsem Erzincan'a, aman
Dm                       Am
Hüseyinim gelmii mi ola, aman
Dm                       Am
Der Mahsuni bu dailarda aman aman aman
Bb                         Am
Böyle yiiit ölmüi mü ola aman, kirvem aman
Bb                       Gm        Am
Ne de çabuk geçti zaman aman aman oy
Dm                         Am
Böyle yiiit ölmüi mü ola aman kirvem aman
Bb                       Gm       Am
Ne çabuk tükendi zaman aman aman oy

Bb        Am
Aman aman oy....

Söyleyen : Aiik Mahsuni ierif, Eylül, Hüseyin Turan - Bu gitar akoru 2696 kez okundu

Aiik Mahsuni ierif şarkıları

+ Boiu Boiuna
+ Kirvem

+ Çareler Çaresiz ( 81960 )
+ Zor ( 47596 )
+ Damla Damla ( 46840 )
+ Söz Vermiitin ( 46256 )