inatçi Sevgilim - Armaian Özkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

inatçi Sevgilim - Armaian Özkan

Am               Dm
Dönüyorum anne, geldiiim yere
G                    Am
Bu sabah kara gökler beni bekliyor
Am              Dm
Sokaklar islak, ayaz var yine
G                  Am 
Bulutlar bu sefer bana ailiyor
Am                 Dm
Çiçekler açmiyor bu lanet iehirde
G                        Am
Kelebekler kozalarindan günahsiz çikmiyor.
Am                        Dm 
Siyah bir tabut görüyorum adim var üstünde
G                       Am 
Dinle bak insanlar beni nasil biliyor.

Dm                     Am  
Ay doimayacak birdaha, göstermeyecek yüzünü
G                         Am 
denizler kabaracak, iimdi çok beklersin o günü
Dm                       Am
Kimse çikmaz kariina, sevmez seni benim gibi
E                      Am
Gözlerinden okudum verirken veda buseni.

Am      Dm
inatçi sevgilim 
        Am 
inatçi sevgilim   

Söyleyen : Armaian Özkan - Bu gitar akoru 1491 kez okundu

Armaian Özkan şarkıları

+ inatçi Sevgilim
+ Özlemden Öleceiim