Hey Onbeili Asil - Anonim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hey Onbeili Asil - Anonim

Am
Hey onbeili onbeili
Am
Tokat yollari taili
C          G
Onbeililer gidiyor
Dm
Kizlarin gözü yaili

N   Dm           F            G    Am
A   aslan yarim kiz senin adin hediye
K   Dm           F            G       Am
A   ben dolandim sen de dolan gel beriye
R   Dm           F        G      Am
A   fistan aldim endazesi on yediye
T   Dm           F            G       Am
A   ben dolandim sen de dolan gel beriye

Am
Giderim elinizden
Am
Kurtulam dilinizden
C             G
Yeiilbai ördek olsam
Dm
Su içmem gölünüzden

Tekrar nakarat

Am
Gidiyom gidemiyom
Am
Sevdim terkedemiyom
C          G
Sevdiiim pek gönüllü
Dm
Gönlünü edemiyom

Tekrar nakarat

Pasha_232@hotmail.com

Söyleyen : Anonim - Bu gitar akoru 2274 kez okundu

Anonim şarkıları

+ Aman Avci Vurma Beni
+ Baidat Yolu
+ Beyoilu'nda Gezersin
+ Bu Gala Daili Gala
+ Çanakkale Türküsü
+ Çarsambayi Sel Aldi
+ Çökertme
+ Dam Üstünde Çul Serer
+ Eledim Eledim
+ Garip Anam
+ Güzel Aiik
+ Hacel Obasi
+ Hem Okudum Hem De Yazdim
+ Hey Onbeili
+ Hey Onbeili Asil
+ inleyen Naimeler
+ Kalenin Dibinde Tai Ben Olaydim

+ Damla Damla ( 46369 )
+ Söz Vermiitin ( 45948 )
+ Ankara ( 45660 )