Hem Okudum Hem De Yazdim - Anonim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hem Okudum Hem De Yazdim - Anonim

Bm
Hem okudum, hemi yazdim
E           A             D
Yalan dünya senden bezdim...of
E      A
Dailar koyaiini gezdim
C            D         Bm
Yiten yavru bulunur mu...of

Bm
El yaziya, el yaziya
E            A           D
Duman çökmüi çöl yaziya...of
E            A            
Kurban olam, kurban olam
C             D       Bm
Beiikte yatan kuzuya vay

Bm
El veriyor el veriyor
E             A            D
Orta da direk bel veriyor...of
E            A
Döndüm baktim sai yanima
C            D             Bm
Mehmetçikler can veriyor vay

Söyleyen : Anonim - Bu gitar akoru 2381 kez okundu

Anonim şarkıları

+ Aman Avci Vurma Beni
+ Baidat Yolu
+ Beyoilu'nda Gezersin
+ Bu Gala Daili Gala
+ Çanakkale Türküsü
+ Çarsambayi Sel Aldi
+ Çökertme
+ Dam Üstünde Çul Serer
+ Eledim Eledim
+ Garip Anam
+ Güzel Aiik
+ Hacel Obasi
+ Hem Okudum Hem De Yazdim
+ Hey Onbeili
+ Hey Onbeili Asil
+ inleyen Naimeler
+ Kalenin Dibinde Tai Ben Olaydim

+ Zor ( 47430 )