Çarsambayi Sel Aldi - Anonim - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çarsambayi Sel Aldi - Anonim

E                Am
Çarsambayi sel aldi
        E      F    E            Am      E      F    E
Bir yar sevdim el aldi aman aman bir yar sevdim el aldi
E                Am
Keske sevmez olaydim
     E     F     E            Am   E     F     E  
Elim koynumda kaldi aman aman elim koynumda kaldi
Am     E   F   E 
Oy neyimis neyimis aman aman
Am  E      F   E
Kaderim böyle imis
Am    E     F    E 
Gizli sevda çekmesi aman aman
Am  E      F    E
Atesten gömlek imis
E                Am
Çarsamba yollarinda
     E     F    E            Am   E     F    E
Kelepçe kollarinda aman aman kelepçe kollarinda
E              Am
Allah canimi alsin
    E      F    E            Am  E      F    E
O yarin kollarinda aman aman o yarin kollarinda
Am     E   F   E 
Oy neyimis neyimis aman aman
Am   E          F   E
Kaderim böyle imis
Am    E     F    E 
Gizli sevda çekmesi aman aman
Am  E      F    E
Atesten gömlek imis

Söyleyen : Anonim - Bu gitar akoru 4837 kez okundu

Anonim şarkıları

+ Aman Avci Vurma Beni
+ Baidat Yolu
+ Beyoilu'nda Gezersin
+ Bu Gala Daili Gala
+ Çanakkale Türküsü
+ Çarsambayi Sel Aldi
+ Çökertme
+ Dam Üstünde Çul Serer
+ Eledim Eledim
+ Garip Anam
+ Güzel Aiik
+ Hacel Obasi
+ Hem Okudum Hem De Yazdim
+ Hey Onbeili
+ Hey Onbeili Asil
+ inleyen Naimeler
+ Kalenin Dibinde Tai Ben Olaydim

+ Çareler Çaresiz ( 81529 )
+ Bu Kez Anladim ( 66440 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52371 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49254 )
+ Zor ( 47298 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40885 )