Sen Sevme Beni - Alpay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sen Sevme Beni - Alpay

Am            Dm      Am          E7     Am
Sen sevme beni sen sevme beni aikinda yalan senin gibi     )
Dm                              Am
Ellerin ellerimde severdin ayrilamam hiç ben senden derdin
          Dm     E7               Am
Her akiam yorgun günei batarken yaili gözlerle terk ederdin
   Dm        Am        E                 Am
Gecelerimde sen ve mehtap vardi iimdi artik hepsi yandi
  Dm        Am          E               Am
Ne mehtap kaldi yazik ne sen nerden sevdim seni bilmem neden
Am      Dm       Am          E7     Am
Sen sevme beni sen sevme beni aikinda yalan senin gibi     )
     Dm                    Am
Git artik git istemem arama herkesin aiki böyledir sanma
          Dm          E7          Am
Baika bir aik bulduysan eier unut beni unut artik yeter
Dm        Am          E          Am
Nerde, nerde verdiiin o sözler gözlerimde güzel gözler
Dm        Am          E               Am
Anladim artik hepsi boimui kalbim boiluiun peiinden koimui

Söyleyen : Alpay - Bu gitar akoru 1888 kez okundu

Alpay şarkıları

+ Avare Gönlüm
+ Bu Bahar Bekledim Yine Seni
+ Fabrika Kizi
+ Saklidir
+ Sen Sevme Beni

+ Zor ( 46977 )