Sarhos - Akrep Nalan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sarhos - Akrep Nalan

A    A    A     A
Gm   Dm   Gm    Dm
Gm   Dm   Gm Bb A

A                A
Bir çapkina bayginim
A                 A
Nes'esi bilsen ne hos
A              Gm   Bb            A
Gözlerine bayginim,   sarhosum sarhos
A              Bb   Gm            A
Gözlerine bayginim,   sarhosum sarhos

A                A
Gözünde bir isik var
Bb               A
Pesinde bin asik var
Dm        Dm\C#  Bb   Gm            A
Dudaginda meydi  var,   sarhosum sarhos

A            Bb             Gm   A    Gm   A
Ben her aksam  üç bes kadeh   içerim
Dm            Bb           Gm    A
Sarhos olmam,   sen üzülme   sekerim
Dm           Bb           Gm    A
Ayyas olmam,   sen üzülme   sekerim
Dm          A\C#           Bb     A
Bazen cosar deli gönül bir ah çekerim
Dm           Bb           Gm    A
Ayyas olmam,   sen üzülme   sekerim
Dm           Bb           Gm    A
Sarhos olmam,  sen üzülme   sekerim

A             Bb             Gm    A    Gm    A
Ben her aksam   birkac güzel   severim
Dm           Bb           Gm    A
Asik olmam,    sen üzülme   sekerim
Dm          A\C#           Bb     A
Bazen cosar deli gönül bir ah çekerim
Dm         Bb          Gm    A
Asik olmam,   sen üzülme   sekerim

A            A
Busesini almadan
A               A
Gögsüne yaslanmadan
A              Gm  Bb            A
Sözlerine kanmadan,  sarhosum sarhos
A              Bb  Gm            A
Sözlerine kanmadan,  sarhosum sarhos

Söyleyen : Akrep Nalan - Bu gitar akoru 1878 kez okundu

Akrep Nalan şarkıları

+ Karlar Düier
+ Sarhos

+ Damla Damla ( 46836 )