Karlar Düier - Akrep Nalan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Karlar Düier - Akrep Nalan

                  Am        )
Insallah ol sende böyle     )
               Dm           )
Asik ol da bak birine       )
                     E      ) 2
Ben oldum da ne oldu sanki  )
                 Am         )
Senin gibi birisine         )

  (          Am           )
  ( Karlar düser          )
  (                 Dm    )
  ( Düser düser aglarim   )
A (         E             ) 2
  ( Hep ismini            )
  (               Am      )
  ( Hep ismini anarim     )

                     Am     )
Gel de gör bak simdi beni   )
                  Dm        )
Bulamazsin eski halimi      )
             E              ) 2
Seni düsünmekten            )
                    Am      )
Yitirdim ben benligimi      )

TEKRAR A

                  Am        )
Zaten sende insaf yoktu     )
                     Dm     )
Olsaydi terketmezdin beni   )
                     E      ) 2
Terkettin de ne oldu sanki  )
                     Am     )
Bak buldum baska birini     )

TEKRAR A

Söyleyen : Akrep Nalan, Adamo - Bu gitar akoru 4213 kez okundu

Akrep Nalan şarkıları

+ Karlar Düier
+ Sarhos

+ Caddelerde Rüzgar ( 48911 )
+ Zor ( 46979 )
+ Damla Damla ( 45976 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40501 )