Boiver - Akin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Boiver - Akin

Em         Am     B7       Em
Bir umut gibiydin sen de gelip geçtin
                    Am B7         Em
Aikin en guzel yerinde seni sen bitirdin
           Am        B7      Em
Sanma düiünmem artik bugün seni andim
             Am          B7               Em
Ne kadersizmiiim ah be gülüm hala almaz aklim
Em       D                    Em
Nerelerdesin iimdi kimlerin oldun
           D                   Em
Aik silahiyla söyle kimleri vurdun
           D                   Em
Anladim ki en sonunda beni unuttun
         Am B7        Em       
Boiver beni   unut gitsin
         B7                 Em
Sen kimseyi yürekten sevemezsin
         Am    B7          Em
Boiver beni boiver unut gitsin
          B7                  Em         Am B7  Em
Bundan böyle ben de sevmeyeceksem sebebi sensin sen

Söyleyen : Akin - Bu gitar akoru 1925 kez okundu

Akin şarkıları

+ Boiver
+ Kiz Milleti
+ Rebeka
+ Suskun Yüreiim
+ Yaimur
+ Yüksek Yüksek Tepelere