Yaz Yaz Yaz - Ajda Pekkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaz Yaz Yaz - Ajda Pekkan

Bm                             Em
Neden senle hiç durmadan tartiiip duruyoruz ki biz
G                    A
Bile bile üstüme gelmene ne gerek var
   Bm                       Em
Neden dostça ve insanca ayrilamiyoruz ki biz
G                      A
Ve bunca yaianmii yillarin da hatiri var

Bm                        A
Eier hergün bu iikence, eier her gün bu karmaia
G                             A
Eier her gün bu kavgaya katlanirim saniyorsan

Bm     D                            A
Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi
                       Bm
Yanilirsam çik kariima göster kendini
Bm    D                       A
Belki zamanla teker teker silinirler aklindan
                      Bm
Anlarsin ki boiuna geçmii bunca zaman

Söyleyen : Ajda Pekkan, Mor ve Ötesi - Bu gitar akoru 5258 kez okundu

Ajda Pekkan şarkıları

+ Affetmem Asla Seni
+ Atli Karinca
+ Bambaika Biri
+ Bir Garip Yolcuyum
+ Dert Ortaiim Benim
+ Dile Kolay
+ Durdurun Zamani
+ Haykiracak Nefesim Kalmasa Bile
+ Hoigör Sen
+ Kim Ne Derse Desin
+ Kimler Geldi Kimler Geçti
+ Sana Neler Edeceiim
+ Sen iste
+ Son Yolcu
+ Uykusuz Her Gece
+ Ya Sonra
+ Yaz Yaz Yaz

+ Damla Damla ( 46836 )