Uykusuz Her Gece - Ajda Pekkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Uykusuz Her Gece - Ajda Pekkan

Kapo 5

Am
Tam ona sarilirken gördüm penceremden
Am                                 Dm
Gülünecek ne vardi gülüyordun ya öperken
Dm                     Am
Bu gece seninle olalim canim derken
E                        Am
Sildim seni o anda kalbimden
Am
Neydi kopan içimden
Am
Yillar zincirinden
Am
Öldüm sanki yaiarken
Am               Dm
Kaçtim hemen o sahneden
Dm                        Am
Kendimi buldum ben çaliitiiim bu yerde 
E                          Am
Azalir acilar da belki gitgide
Dm                        Am
Uykusuz her gece bu soiuk kahvede
Dm
Sabahlarim bazen günlerce 
C                E
Rüyalarima gelme diye
Dm                      Am
Uykusuz her gece yorgun ölesiye
E                              Am
Unuturmuyum seni yorulsam her gece
Am
Masada boi bardaklar
Am
Kirlenmii tabaklar
Am                     Dm
Çoialiyor önümde bitmesin sabaha kadar 
Dm                   Am
Yakmiyor elimi artik bu kaynar sular
E                      Am
Yoruldukça kaybolur acilar 

Söyleyen : Ajda Pekkan, Teoman - Bu gitar akoru 3897 kez okundu

Ajda Pekkan şarkıları

+ Affetmem Asla Seni
+ Atli Karinca
+ Bambaika Biri
+ Bir Garip Yolcuyum
+ Dert Ortaiim Benim
+ Dile Kolay
+ Durdurun Zamani
+ Haykiracak Nefesim Kalmasa Bile
+ Hoigör Sen
+ Kim Ne Derse Desin
+ Kimler Geldi Kimler Geçti
+ Sana Neler Edeceiim
+ Sen iste
+ Son Yolcu
+ Uykusuz Her Gece
+ Ya Sonra
+ Yaz Yaz Yaz

+ Çareler Çaresiz ( 81481 )
+ Bu Kez Anladim ( 66414 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52344 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49219 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46365 )
+ Söz Vermiitin ( 45944 )