Sana Neler Edeceiim - Ajda Pekkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sana Neler Edeceiim - Ajda Pekkan

Sana neler edeceiim - ajda pekkan

Am                       G      Am
Çoktandir anladim senin gözün diiarida
                  G        Dm
Eskisi gibi baili deiilsin bana
                 Am
Gelmem bu oyuna, birakmam yanina
E               Dm   Am
Ne iiler açarim baiina

 ( Am
 ( Seveceiim, gezeceiim
 (       G           Dm    E-am
N( görürsün sana neler edeceiim
 ( Dm         G
 ( Bir yerine bin cezayla
 ( Dm             E     Am
 ( Hakkindan geleceiim senin

Ne hayrin dokunur ne de bir iey umulur
Baikasi sende bilmem ki ne bulur
Elinden uçanla bir kaçan kurtulur
Bu gün seversin yarin unutur

(Nakarat)

Kolla kendini sira bana geldi
Kadinin ferdi erkekleri yendi
Bak zaman deiiiti
Sabirlar tükendi
Yalvarmak çok eskidendi

Söyleyen : Ajda Pekkan - Bu gitar akoru 2347 kez okundu

Ajda Pekkan şarkıları

+ Affetmem Asla Seni
+ Atli Karinca
+ Bambaika Biri
+ Bir Garip Yolcuyum
+ Dert Ortaiim Benim
+ Dile Kolay
+ Durdurun Zamani
+ Haykiracak Nefesim Kalmasa Bile
+ Hoigör Sen
+ Kim Ne Derse Desin
+ Kimler Geldi Kimler Geçti
+ Sana Neler Edeceiim
+ Sen iste
+ Son Yolcu
+ Uykusuz Her Gece
+ Ya Sonra
+ Yaz Yaz Yaz

+ Çareler Çaresiz ( 81979 )
+ Bu Kez Anladim ( 66711 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52647 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49613 )
+ Zor ( 47611 )