Hoigör Sen - Ajda Pekkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hoigör Sen - Ajda Pekkan

Am                         Dm 
Bilsen neler dönüyor iu garip dünyada
G7                      E  
Arkadailik düimanlikla yanyana
Am                               Dm 
Bazen sebep bir aiksa çoiu zamanda para
      G7                       E
Deiiitirir insanlari hep bir anda 
Am                  G7           C
Hiç bunlari kendine dert etmeye deiermi
F           Dm      E 
iu kisacik ömürler yeter mi hiç
         Am                  Dm
Hoi gör sen affet gitsin aldirma 
G7                          Am
Büyüklük sende kalsin sonunda 
     Am                 Dm
Sen saril o sana sarilmazsa 
    G7   E      Am 
Sen unut unutmazsa
Am                       Dm 
Hangimiz uiramadik sanki haksizliklara
G7                     E 
Dinle beni sakin uyma ieytana 
Am                        Dm
Piiman oluyor herkes sonra yaptiklarina 
G7                 E
Esir olma boiyere gururuna

Söyleyen : Ajda Pekkan - Bu gitar akoru 4014 kez okundu

Ajda Pekkan şarkıları

+ Affetmem Asla Seni
+ Atli Karinca
+ Bambaika Biri
+ Bir Garip Yolcuyum
+ Dert Ortaiim Benim
+ Dile Kolay
+ Durdurun Zamani
+ Haykiracak Nefesim Kalmasa Bile
+ Hoigör Sen
+ Kim Ne Derse Desin
+ Kimler Geldi Kimler Geçti
+ Sana Neler Edeceiim
+ Sen iste
+ Son Yolcu
+ Uykusuz Her Gece
+ Ya Sonra
+ Yaz Yaz Yaz

+ Çareler Çaresiz ( 81894 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49546 )