Haykiracak Nefesim Kalmasa Bile - Ajda Pekkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Haykiracak Nefesim Kalmasa Bile - Ajda Pekkan

Dm                      Gm    A        Dm
Her sabah uyandiiinda beni farzet yaninda
     F         C      A      Dm       Gm      A      Dm
Böylece kolaylaiir heriey birden bakarsin gelirim aniden
                   Gm     A               Dm
Firsat verme gözyailarina söz geçmez anilara
                    Gm       A                Dm
Bugünü yaiamak dururken hala darginsin yarinlara

  (                A             Dm      )
  ( Haykiracak nefesim kalmasa bile      )
  (            C             F           )
  ( Ellerim uzanir olduiun yere          )
A (                  A             Dm    ) 2
  ( Gözlerim görmese ben bulurum yine    )
  (                  A               Dm  )
  ( Kalbim durmuisa inan çarpar seninle  )

Dm                             Gm     A       Dm
Her güzel iey çabuk biter soldular dünkü çiçekler
      F           C      A     Dm      Gm      A         Dm
Ne kuilar ne de geçen mutlu günler her an benimle beraberler
                   Gm  A                  Dm
Aik baikadir bunlardan döner gelir uzaklardan
                  Gm       A                 Dm
Bir ses bir iarkiyla bazen hemen bailar sifirdan

TEKRAR A (2)

Söyleyen : Ajda Pekkan - Bu gitar akoru 3344 kez okundu

Ajda Pekkan şarkıları

+ Affetmem Asla Seni
+ Atli Karinca
+ Bambaika Biri
+ Bir Garip Yolcuyum
+ Dert Ortaiim Benim
+ Dile Kolay
+ Durdurun Zamani
+ Haykiracak Nefesim Kalmasa Bile
+ Hoigör Sen
+ Kim Ne Derse Desin
+ Kimler Geldi Kimler Geçti
+ Sana Neler Edeceiim
+ Sen iste
+ Son Yolcu
+ Uykusuz Her Gece
+ Ya Sonra
+ Yaz Yaz Yaz

+ Çareler Çaresiz ( 81549 )
+ Bu Kez Anladim ( 66454 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49267 )
+ Ankara ( 45699 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40896 )