Durdurun Zamani - Ajda Pekkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Durdurun Zamani - Ajda Pekkan

Am       Dm                    Am
Daha dün küçük bir çocuktun ievkat ve sevgiyle mesuttun
                Dm             Am
Bir tat almadan iu dünyadan baktim geçmiþ gitmii zaman

C                 Am     C                    E           )
Durdurun geçmesin iu zamani Durdurun geçmesin iu saatler  )
           Dm      E      Am                              ) A
O kadar hizli akip gitmii rüzgar gibi saadetler           )

Am               Dm            Am
Daha henüz vakit varken kalbim yeni bir aik ararken
                 Dm        Am
Aklar düimüi bak saçlarima ben yarinlari beklerken

TEKRAR A

Söyleyen : Ajda Pekkan, Alpay - Bu gitar akoru 1723 kez okundu

Ajda Pekkan şarkıları

+ Affetmem Asla Seni
+ Atli Karinca
+ Bambaika Biri
+ Bir Garip Yolcuyum
+ Dert Ortaiim Benim
+ Dile Kolay
+ Durdurun Zamani
+ Haykiracak Nefesim Kalmasa Bile
+ Hoigör Sen
+ Kim Ne Derse Desin
+ Kimler Geldi Kimler Geçti
+ Sana Neler Edeceiim
+ Sen iste
+ Son Yolcu
+ Uykusuz Her Gece
+ Ya Sonra
+ Yaz Yaz Yaz

+ Bu Kez Anladim ( 66113 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52080 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48909 )
+ Zor ( 46974 )
+ Damla Damla ( 45972 )
+ Söz Vermiitin ( 45611 )
+ Ankara ( 45340 )