Reis - Ahmet Yilmaz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Reis - Ahmet Yilmaz

Kapo 1

Em               Am      F        G          Em
Romantik serseri düiler kurardin,düiler kurardin
Em               Am      F        G          Em
çaresiz dertlere derman arardin derman arardin
Em                                F          Em
Yai otuz demeden,yai otuz demeden,soldun sarardin 

Em              F          Am
Saçlarina aklar düimüi be reis )
Em              F          Em  )Nx2
yaiananlar rüya düimüi be reis )

Em               Am      F        G          Em
Ahde vefa denen yalanmii meier, yalanmii meier
Em               Am      F        G          Em
Yüzüne gülmeler planmii meeir, planmii meier
Em                                  F         Em
Koynunda beslenen,koynunda beslenen yilanmii meier

TEKRAR Nakarat

Em               Am      F        G          Em
Dai demedin tai demedin dolaitin,hergün dolaitin
Em               Am      F        G          Em
Herkes çekti gitti bir sen savaitin,bir sen savaitin
Em                                  F           Em
Saçlarin siyahken,saçlarin siyahken kaç kez seviitin

TEKRAR Nakarat

Söyleyen : Ahmet Yilmaz - Bu gitar akoru 1525 kez okundu

Ahmet Yilmaz şarkıları

+ Reis

+ Çareler Çaresiz ( 81129 )
+ Bu Kez Anladim ( 66124 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52089 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48920 )
+ Zor ( 46985 )
+ Git ( 41277 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40512 )