Adare - Agire Jiyan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Adare - Agire Jiyan

G Em D
Çûme serê Çîyayê gabar
D Am G Em
Kulîlk vebûn nexia bihar
G Em G D
êDî bes E zilma neyar

D Am G Em

Gelek xwei Bû iahiya adar

G D G D G Em D Em

Adarê, xwei adarê, kulîlka ber biharê

Em Am Em Am

Me ne zordestî, kevneperestî

Em G Am G

Me ne zilm û koledarî

G D G D G Em D Em

Adarê, xwei adarê, kulîlka ber biharê

G Em D

iervane l'ser zinar û lat

D Am G Em

Dibezin ber bi roja felat

G Em D

Gelê me rabe roja nû hat

D Am G Em

Ew iehidên rewia welat

Em Am Em Am

Me ne zordestî, kevneperestî

Em G Am G

Me ne zilm û koledarî

G D G D G Em D Em

Adarê, xwei adarê, kulîlka ber biharê

Li zindanan bi berxwedanî
Çendî iehîd serî danî
Standin Dîroka tolanî
Li ser Çîyan ronî danî
Adarê, xwei adarê, kulîlka ber biharê

Söyleyen : Agire Jiyan - Bu gitar akoru 2791 kez okundu

Agire Jiyan şarkıları

+ Adare
+ Eman Eyio

+ Çareler Çaresiz ( 81399 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49147 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46294 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45572 )
+ Git ( 41497 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40755 )