Arkadaiimin Aikisin - Adamo - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Arkadaiimin Aikisin - Adamo

Em         B7           Em
Hakkim yok seni sevmeye çiktin kariima ne diye
       Am      B7                     Em
Sen baikasinin malisin kalbim bunu nerden anlasin
    Am              Em
Unutmam lazim çünkü sen arkadaiimin aikisin
Em      B7               Em
Kaderin oyunu bu bana göstermesin seni bana
Am       B7              Em
Kariimda olsan da bakmam arkadaiimi aldatmam
           Am          Em
isterse kalbim ailasin arkadaiimin aikisin
     Am                Em
Ümit verme insanim ben çek bakiilarini benden
B7         Em
iüphe de etme sevgimden
Em            B7              Em
Kalbim yalniz senin deiil arkadaiimin da bunu bil
         Am      B7          Em
Tercihle geçerse ömrün yaiayamam ben ölürüm
          Am             Em
Dikkat kimse anlamasin arkadaiimin aikisin
Em         B7           Em
Dinleyince bu iarkimi anlayacaksin hatani
    Am    B7               Em
iki dost arasina girdin yalniz onu sevindirdin
          Am             Em
Dikkat kimse anlamasin arkadaiimin aikisin
         Am              Em
Kimseyle hiç dertleiemem baikasina da sevemem
B7          Em
Ölmek ister ah ölemem
       Am                Em
Dikkat et anlaiilmasin birak kalbimi ailasin
B7              Em          Am    D C  Em 
Arkadaiimin aikisin arkadaiimin aikisin

Söyleyen : Adamo, Juanito, Petek Dinçöz, Neco - Bu gitar akoru 2677 kez okundu

Adamo şarkıları

+ Arkadaiimin Aikisin
+ Haykiriyorum
+ Sokaiindan Geçtim Dün Gece

+ Caddelerde Rüzgar ( 49555 )
+ Zor ( 47563 )
+ Damla Damla ( 46793 )
+ Söz Vermiitin ( 46226 )