Küçük Adam - Acil Servis - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Küçük Adam - Acil Servis

D            C
Aklim çok kariiik,
G              D   Dsus4
her iey boi iu anda
D                 C       
Ne güzeldi çocukluiumuz,
G                 D   Dsus4
kirlenmemiiken ruhumuz
D               C
Karamsarlik diz boyu,
G             D  Dsus4
uykusuz gecelerim
D                C
Sokaklar hep karanlik
G               D
hep ayrilik , ayrilik.

C      G        C            G
Oysa iimdi bak, herieyden vazgeçerek
C              G           
Sonsuza dek yalniz kalmak
C                  G
yada yaiamak sonsuzluiu. 

D                    C
Hiçbir ieye deimeyeceiini
G               D
anladim bu dünyanin
D                 C
Birak sevgiler yaiasin
G              D
sevgiler saf kalsin

C      G        C             G
Oysa iimdi bak, her ieyden vazgeçerek )
C              G
Sonsuza dek yalniz kalmak             )  x3
C                  G
yada yaiamak sonsuzluiu.              )

Söyleyen : Acil Servis - Bu gitar akoru 1477 kez okundu

Acil Servis şarkıları

+ Bebek
+ Küçük Adam
+ Yusuf Yusuf

+ Ankara ( 45659 )